BLUE JEANS BIG BAND SLUIT JUBILEUM JAAR AF IN STIJL

De Blue Jeans Big Band vierde in 2017 haar veertig jarig bestaan en dit jubileum wordt op 3 maart a.s. afgesloten met een

speciaal concert in het Arsenaal Theater in Vlissingen.

Onder de titel “Blue Jeans Big Band & Friends” is een programma samengesteld waarin naast muziek uit het vertrouwde repertoire van de band zoals onder meer nummers van Count Basie, Duke Ellington en Glenn Miller ook samen met een aantal vocale gasten muziek gemaakt zal worden.

Zo ontvangt de band Isabel Provoost, onder meer bekend van haar succesvolle deelname aan “The Voice”. Ook Tamara de Kraker levert een eigen vocale bijdrage aan het optreden. En daarnaast zijn de Blue Jeans Big Band’s eigen “Andrew Sisters” bestaande uit Annemarie van der Vliet, Jacqueline Heijmans en Tamara ook van partij Met al deze vrienden heeft de band over de afgelopen jaren regelmatig opgetreden.

De Blue Jeans Big Band speelt onder leiding van Dick Broers met een volledige bigband bezetting al jaren bij verschillende gelegenheden in Zeeland zoals bijvoorbeeld kortgeleden nog in de Historische kerk in Oost-Souburg.

De muzikanten komen uit Walcheren en Zuid-Beveland.

Na afloop van het optreden zal er in het restaurant van het Arsenaal Theater een after-party zijn met muziek van ZuidWest 5, een andere vriend van de Blue Jeans.

Kaarten kunt u direct bestellen via onderstaande link:

https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=121771&point_of_sale_id=8364

Aanvang: 20:00 uur.
Entree: € 12,50
Aan de deur: € 15,00
Zitplaatsen.

Blue Jeans Big Band, mail: info@bluejeansbigband.nl,
telefoon: +31 6 22787356,
post: M. de Hennijnstraat 5, 4353 BS Serooskerke

Design Downloaded from free Joomla templates | free website templates | Free PSD Files | Funny Soccer Videos.